| Αγαπημένο καντυκό ζωάκι | |
|
|
αγαπημένο καντυκό ζωάκι | 1. Κλύν (ρακούν) | | 30% | [ 13 ] | 2. Πούπε | | 19% | [ 8 ] | 3. Μίνα | | 12% | [ 5 ] | 4. Χιούλι ( χελώνα Πάττυς) | | 5% | [ 2 ] | 5. Καίσαρας και Κλεοπάτρα | | 7% | [ 3 ] | 6. άλογα του ροντέου ( αντονυ) | | 5% | [ 2 ] | 7. τα κοπάδια του Τομ | | 5% | [ 2 ] | 8. Σύλβια | | 0% | [ 0 ] | 9. Τόγκο | | 2% | [ 1 ] | 10. Θεοδώρα | | 15% | [ 7 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 43 | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ariathniM Πουκ, το ξωτικό

Αριθμός μηνυμάτων : 3750 Ηλικία : 38 Τόπος : μικρό σπίτι του αλόγου Αγαπημένος χαρακτήρας : Καντυ-Αλμπερτ Registration date : 22/12/2009
 | Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Δευ Απρ 08, 2013 10:19 am | |
| Να σου πω μαγια και εγώ αυτή την αίσθηση είχα πως θα μπορούσε να το είχε κάνει η Ελίζα  για την Κάντυ αλλά όμως πως θα ήξερε το σημείο για να βάλει την παγίδα..το σημείο δηλ. που θα πέρναγαν τα δύο άλογα και δεν θα είχε με το μυαλο της βαλει την σκέψη πως θα μπορούσε να είναι το άλογο του Αντονυ αντι της Κάντυ  . Μετά θα γίνονταν λόγος από την Ελρόυ και την οικογένεια ή η Κάντυ θα το έψαχνε περισσότερο, δεν θα παραιτούνταν έτσι εύκολα από το να μάθει την αλήθεια για τον καλό της φίλο.Καταλήγω πως ήταν μοιραίο αλλά δεν μας διαφωτίζει πολύ ούτε το παιδικό , ούτε το μαγγα πάνω εδώ, παραμένει ένα σκοτεινό σημείο που δεν έχει αποδεικτεί! Και μετά η Ελίζα έκανε τα χίλια δυο και ήταν ικανή για πολλά αλλά και για τέτοια πράξη πια |
|
 | |
Elenor Baker

Αριθμός μηνυμάτων : 997 Ηλικία : 19 Τόπος : Baker theatre Επάγγελμα : μαθήτρια Αγαπημένος χαρακτήρας : Άντονυ!!!Καντυ...Ελενορ Registration date : 24/05/2012
 | Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Δευ Απρ 08, 2013 12:50 pm | |
| εγω παντως δν το σκεφτηκα καθολο0 αυτο με την ελιζα οσο για το δυστυχο αλογο το0 αγαπημενο0 μο0 αντονυ  λογικα θα πεθανε...... |
|
 | |
Aldebaran Στο Σείριο υπάρχουν παιδιά...

Αριθμός μηνυμάτων : 3720 Ηλικία : 47 Τόπος : Allou fun park... Επάγγελμα : Λίγο απ΄όλα... Αγαπημένος χαρακτήρας : Άλμπερτ Registration date : 31/01/2009
 | |
 | |
candy-candy

Αριθμός μηνυμάτων : 1152 Ηλικία : 17 Τόπος : Beverly Hills Επάγγελμα : no job yet Αγαπημένος χαρακτήρας : Albert Registration date : 14/06/2012
 | Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Δευ Απρ 08, 2013 4:04 pm | |
| στην πιο ''ΣΑΤΑΝΙΚΗ'' περίπτωση |
|
 | |
Aldebaran Στο Σείριο υπάρχουν παιδιά...

Αριθμός μηνυμάτων : 3720 Ηλικία : 47 Τόπος : Allou fun park... Επάγγελμα : Λίγο απ΄όλα... Αγαπημένος χαρακτήρας : Άλμπερτ Registration date : 31/01/2009
 | Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Δευ Απρ 08, 2013 4:33 pm | |
| - candy-candy έγραψε:
- στην πιο ''ΣΑΤΑΝΙΚΗ'' περίπτωση
Στην πιο πραγματική... δυστυχώς... Αν ένα άλογο σπάσει το πόδι του μόνο σ΄εξαιρετικές περιπτώσεις το αφήνουν να ζήσει... στην περίπτωση του αλόγου του Άντονυ μάλλον "συνόδεψε" τον αναβάτη του στο τελευταίο ταξίδι... |
|
 | |
Elenor Baker

Αριθμός μηνυμάτων : 997 Ηλικία : 19 Τόπος : Baker theatre Επάγγελμα : μαθήτρια Αγαπημένος χαρακτήρας : Άντονυ!!!Καντυ...Ελενορ Registration date : 24/05/2012
 | Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Δευ Απρ 08, 2013 5:14 pm | |
| ας μην ξεχναμε οτι μπορει να πεθανε κ απο αιμοραγια κ αυτο!!!!!!!!! |
|
 | |
candy-candy

Αριθμός μηνυμάτων : 1152 Ηλικία : 17 Τόπος : Beverly Hills Επάγγελμα : no job yet Αγαπημένος χαρακτήρας : Albert Registration date : 14/06/2012
 | Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Δευ Απρ 08, 2013 6:02 pm | |
| ναι πράγματι, είχε χτυπήσει πολύ άσχημα! |
|
 | |
VaggelisV

Αριθμός μηνυμάτων : 993 Ηλικία : 19 Τόπος : Athens Επάγγελμα : Γυμνάσιο-Ερασιτέχνης Καραγκιοζοπαίχτης Αγαπημένος χαρακτήρας : Candy, Terrence Registration date : 04/01/2013
 | Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Δευ Απρ 08, 2013 7:04 pm | |
| Ω, ναι. Εγώ πάντα σκεφτόμουν πως το άλογο του Άντονυ πέθανε από το δόκανο. Και στο manga και στο anime, η σκηνή με το δόκανο φαίνεται τόσο επίπονη που πίστευα πως σίγουρα το σκότωσε |
|
 | |
Elenor Baker

| Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Δευ Απρ 08, 2013 7:08 pm | |
| ε νν λογικα.....ασε π ετσι με φορα πως επεσε...σιγο0ρα πεθανε  |
|
 | |
candymayia

Αριθμός μηνυμάτων : 200 Ηλικία : 40 Τόπος : Αθήνα Αγαπημένος χαρακτήρας : Τέρρυ,Στήαρ,Κάντυ,Άλμπερτ Registration date : 18/03/2013
 | Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Τρι Απρ 09, 2013 2:17 am | |
| πω πω πολλή θλιβερή συζήτηση άνοιξα! για το άλογο του Άντονυ! όσο για την Ελίζα, η ιδέα μου δεν στηρίζεται κάπου! πουθενά δεν στηρίζεται βασικά! απλά αυτό πίστευα όταν ήμουν παιδί! ότι εκείνη το έβαλε! χωρίς να σκεφτώ αν είναι λογικό ή όχι! |
|
 | |

Αριθμός μηνυμάτων : 3750 Ηλικία : 38 Τόπος : μικρό σπίτι του αλόγου Αγαπημένος χαρακτήρας : Καντυ-Αλμπερτ Registration date : 22/12/2009
 | Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Τρι Απρ 09, 2013 10:30 am | |
| Καντυμαγια τι να πεις και συ με τις τόσες μηχανοραφίες της Ελίζας  τα έχουμε μπερδέψει εντελώς.... |
|
 | |
VaggelisV

Αριθμός μηνυμάτων : 993 Ηλικία : 19 Τόπος : Athens Επάγγελμα : Γυμνάσιο-Ερασιτέχνης Καραγκιοζοπαίχτης Αγαπημένος χαρακτήρας : Candy, Terrence Registration date : 04/01/2013
 | Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Τρι Απρ 09, 2013 6:01 pm | |
| Ε, ναι. Πόση άμμο έχει η παραλία; Τόσα κακά έχει κάνει η Ελίζα |
|
 | |
Elenor Baker

| Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Τρι Απρ 09, 2013 8:37 pm | |
| εξαρταται την παραλια π λες....  |
|
 | |
VaggelisV

| Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Τρι Απρ 09, 2013 9:55 pm | |
| Του Λος Άντελες που είναι 5 χ.μ. άμμος μέχρι την θάλασσα :roll: |
|
 | |
Elenor Baker

| Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Τρι Απρ 09, 2013 10:00 pm | |
| αααα το ερευνησες....πολυ χαιρομαι,εργατικο παιδι  να κανο0με συγκεκρημενα,γτ αν ελεγες την παραλία στην Πιερία που εχει πολλες πετρες τοτε....αλλα ας επιστρεψο0με στο βασικο μας θεμα,γτ πολυ εκτος βγηκαμε |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Τετ Απρ 10, 2013 12:36 pm | |
| Παιδιά στην συζητηση μας αν γινεται κανείς να έχει για ζωάκι ενα ρακούν: Σε συζητηση που είχα χθες μου είπε ενα παιδι πως υπάρχουν άνθρωποι που στο εξωτερικό εχουν κατοικίδια νυφίτσες και μυρμικοφαγους  τωρα κατα πόσο ειναι αληθινό και πρακτικο, δεν κατέχω  . Βεβαια η συγκατοίκηση είναι εξαιρετικά δύσκολη  αφου η νυφιτσα τα κάνει όλα λίμπα, ο μυρμιγκοφαγος κρυβει συνεχως πραγματα και τα δυο εξαφανιζονται όποτε τους ερθει  καλυτερα γατάκια και σκυλάκια |
|
 | |
candy-candy

| Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Τετ Απρ 10, 2013 4:22 pm | |
| 100% καλυτερα!!!!!!!!!!!1 |
|
 | |
candymayia

Αριθμός μηνυμάτων : 200 Ηλικία : 40 Τόπος : Αθήνα Αγαπημένος χαρακτήρας : Τέρρυ,Στήαρ,Κάντυ,Άλμπερτ Registration date : 18/03/2013
 | Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Παρ Απρ 19, 2013 2:25 am | |
| Κι εγώ συμφωνώ! Γατακια και σκυλάκια είναι καλά για κατοικίδια! τα ρακούν ,όπως και τους σκίουρους, τα βρίσκω συμπαθέστατα ,αλλά νομιζω ότι είναι δύσκολο να μείνουνε σε σπίτι. κι αν μείνουν μάλλον πρέπει να είναι στην εξοχή, ή σε πόλεις μς πάρκα όπως ζούσε η Κάντυ! |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Παρ Απρ 19, 2013 8:48 am | |
| Σκιουράκια εχουν αρκετοί μαγια και εδω στον ελληνικό χωρο  τωρα πως παιρνούν μαζί τους και αν είναι εύκολη η συγκατοίκηση, είναι άλλο θέμα. Ραγκούν, σουρικάτες κτλ τα έχουν στο εξωτερικό σαν κατοικίδια. Εδω να πω πως κάποτε η Ωντρευ Χεμπορν είχε υιοθετήσει ένα ελαφάκι κάποτε γιατι θα έπαιζε μαζί του σε ταινία  φανταζομαι την εμπειρία! |
|
 | |
candy-candy

| Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Παρ Απρ 19, 2013 1:54 pm | |
| |
|
 | |
Elenor Baker

| Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Παρ Απρ 19, 2013 3:34 pm | |
| μα δεν ειναι φοβερο???????.... δνε χορταινω να το βλεπω!!!!!!!!!!!  |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Παρ Απρ 19, 2013 8:42 pm | |
| απίστευτο τω ώντι |
|
 | |
candymayia

| Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Πεμ Απρ 25, 2013 2:01 am | |
| Είναι πολύ ωραίο το βιντεάκι! αφιερωμένο στον Άλμπερτ! το ξέρω ότι και στην Ελλαδα έχουν οι άνθρωποι σκιουράκια, απλά δεν το θεωρ'ω πολύ βολικό. κατά κάποιο τρόπο, δεν υπάρχει η υποδομή για αυτό!
|
|
 | |
candy-candy

| Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Πεμ Απρ 25, 2013 3:29 pm | |
| - Παράθεση :
Είναι πολύ ωραίο το βιντεάκι! αφιερωμένο στον Άλμπερτ!
χαχαχα σωστό..δεν το σκέφτηκα! - Παράθεση :
- κατά κάποιο τρόπο, δεν υπάρχει η υποδομή για αυτό!
πολύ σωστό@ τα κλείνουμε κυριολεκτικά μέσα! |
|
 | |
katerina

Αριθμός μηνυμάτων : 532 Ηλικία : 35 Αγαπημένος χαρακτήρας : Candy Registration date : 05/09/2010
 | Θέμα: Απ: Αγαπημένο καντυκό ζωάκι Παρ Απρ 26, 2013 12:26 am | |
| Αριάδνη μου πολύ όμορφο και τρυφερό το βιντεάκι με το λιοντάρι. Αχ, πολλά μαθήματα παίρνουμε από τα ζώα!
Εγώ παιδιά μου ονειρευόμουν πάντα να έχω ένα Πάντα για κατοικίδιο! Είναι τόσο όμορφο, γλυκό, χοντρούλικο, ασπρόμαυρο αρκουδάκι, που θα ήθελα συνέχεια να του ζουλαώ τα μαγουλάκια και να το πνίγω στα φιλιά! Ξέρω ότι αυτό δεν γίνεται, αλλά θα ήθελα πολύ να μπορούσα να συμμετέχω και εγώ στη διάσωση αυτού του είδους. Είχα παρακολουθήσει ένα ντοκιμαντέρ με τις απίστευτες προσπάθειες που κάνουν ομάδες ανθρώπων, επιστημόνων και μη ώστε να αυξήσουν τον πληθυσμό των πάντα, για να σταματήσουν να είναι είδος προς εξαφάνιση... Μπράβο τους και πάλι μπράβο τους! |
|
 | |
| Αγαπημένο καντυκό ζωάκι | |
|