Nan o James Blunt μου αρεσει κι εμενα παααραααα πολυυυυ!!!!!
Οι στιχοι του τραγουδιου αυτου ειναι αυτοβιογραφικοι, τον ειχα δει σε μια συνεντευξη που το ελεγε ο ιδιος. Γι αυτο βγαζουν και τετοιο συναισθημα!
Ελπιζω μονο να μην ισχυουν και για την Καντυ και τον Τερρυ!
Eκανα αυτο που ειπες nan αλλα μου εμφανιζει μονο το link χωρις video. Anyway εστω κι ετσι καταφερα να βαλω το κομματι που ηθελα που πιστευω οτι ταιριαζει πολυ στον Τερρυ!
nansecrets
Αριθμός μηνυμάτων : 3369 Ηλικία : 41 Registration date : 01/10/2009
nina απορω πως καταφερες να μην επικολλησεις ολοκληρη την διευθυνση Στο εφτιαξα παντως και τωρα ειναι οκ.
Πατας πάνω στο πεδιο μετα την λεξη Εmbed (εκει που γραφει obect width, oxι πανω στην λεξη Embed), μετα Ctrl+c (για το copy), πηγαινεις στο μηνυμα σου και πατας Ctrl+v (για το paste).
Ποσταρε ενα αλλο βιντεακι για εξασκηση
nansecrets
nina απορω πως καταφερες να μην επικολλησεις ολοκληρη την διευθυνση Στο εφτιαξα παντως και τωρα ειναι οκ.
Πατας πάνω στο πεδιο μετα την λεξη Εmbed (εκει που γραφει obect width, oxι πανω στην λεξη Embed), μετα Ctrl+c (για το copy), πηγαινεις στο μηνυμα σου και πατας Ctrl+v (για το paste).
Ποσταρε ενα αλλο βιντεακι για εξασκηση
Κι εγω απορω dom Ποτε δε τα χωνεψα το PC και τωρα με εκδικειται
Ευχαριστω πολυ που εφτιαξες το post μου
Θα ακολουθησω τη συμβουλη σου αλλα....... δεν εχω και πολλες ελπιδες φοβαμαι
nansecrets οι επιλογες σου με στελνουν πισω στην εφηβεια και..... Αντε ντε how?
nansecrets
κορίτσια μπράβο, τι μουσική κατάνυξη είναι αυτή που σας έχει πιάσει τις τελευταίες μέρες, βλέπω κέφια και hot διαθέσεις, το καλοκαίρι το forum club to βλέπω, υπέροχα, συνεχιστε!!!!!
nansecrets
κορίτσια μπράβο, τι μουσική κατάνυξη είναι αυτή που σας έχει πιάσει τις τελευταίες μέρες, βλέπω κέφια και hot διαθέσεις, το καλοκαίρι το forum club to βλέπω, υπέροχα, συνεχιστε!!!!!
Μας παρασύρει η μόδα!!!! Με τέτοιο come back στα 80s στα ραδιόφωνα.... Εγώ πάντα λάτρευα εκείνη την μουσική εποχή.
nuitetoile21
Αριθμός μηνυμάτων : 1614 Ηλικία : 35 Registration date : 29/12/2009
Se fossi qui con me questa sera Sarei felice e tu lo sai. Starebbe meglio anche la luna, ora piu' piccola che mai. Farei anche a meno della nostalgia Che da lontano Torna a portarmi via Del nostro amore solo una scia Che il tempo poi cancellera' E nulla sopravvivera'.
Non ti scordar mai di me, di ogni mia abitudine, in fondo siamo stati insieme e non e' solo un piccolo particolare. Non ti scordar mai di me, della piu' incantevole fiaba che abbia mai scritto, un lieto fine era previsto e assai gradito.
Forse e' anche stata un po' colpa mia Credere fosse per l'eternita'. A volte tutto un po' si consuma, senza preavviso se ne va.
Non ti scordar mai di me, di ogni mia abitudine, in fondo siamo stati insieme e non e' solo un piccolo particolare. Non ti scordar mai di me, della piu' incantevole fiaba che abbia mai scritto, un lieto fine era previsto e assai gradito.
Non ti scordar ...; Non ti scordar ...;
Βρηκα και αυτη την μεταφραση, αλλα δεν ειναι πληρης
Aν ησουν εδω μαζι μου αποψε θα ημουν ευτυχισμενη και το ξερεις Ακομα και το φεγγαρι θα ηταν πιο ομορφο, το οποιο τωρα φανταζει μικροτερο απο ποτε Θα μπορουσα να απαλλαχτω απο την νοσταλγια που πηγαζει απο το παρελθον μας και ερχεται να με πνιξει
Μην ξεχασεις ποτε εμενα ή αυτα που ζησαμε Υπηρξαμε μαζι και αυτο δεν ειναι μια μικρη λεπτομερεια Μην ξεχασεις ποτε εμενα ή το ομορφο παραμυθι που ειχαμε γραψει Ενα ευτυχισμενο τελος ειχαμε προβλεψει πολυ απολαυστικο
Ισως ηταν λαθος μου που νομιζα οτι θα κρατουσε για παντα Γιατι υπαρχουν φορες που τα παντα καταρρεουν ή εξαφανιζονται χωρις να το αντιληφθεις Απο τον ερωτα μας υπαρχει μονο μια αναμνηση που ο χρονος θα σβησει και τοτε τιποτα δεν θα εχει απομεινει
Μην ξεχασεις ποτε εμενα ή αυτα που ζησαμε Υπηρξαμε μαζι και αυτο δεν ειναι μια μικρη λεπτομερεια Μην ξεχασεις ποτε εμενα ή το ομορφο παραμυθι που ειχαμε γραψει Ενα ευτυχισμενο τελος ειχαμε προβλεψει πολυ απολαυστικο
nansecrets